Ako riešia dlhodobú nezamestnanosť v štátoch EÚ - Rievajová, Eva
Problém dlhodobej nezamestnanosti vo väčšine vyspelých krajín sveta a jeho riešenie. Podiel dlhodobo nezamestnaných v krajinách EÚ. Podiel dlhodobo nezamestnaných podľa veku. Prístup jednotlivých krajín k riešeniu problému dlhodobej nezamestnanosti - Belgicko, Nemecko, Francúzsko, Írsko, V. Británia, Fínsko, Dánsko, Španielsko, Švédsko, Holandsko. Nové iniciatívy v boji proti dlhodobej nezamestnanosti.