Ženy naplňují řady chudých pracovníků
Zamestnanosť žien a ich pracovná diskriminácia. Rast ekonomického významu zamestnávania žien. Opatrenia na zlepšenie pracovných podmienok a sociálneho zabezpečenia žien. Rozdielne postavenie žien vo svete.