Ciele koncepcie bytovej politiky - Závodný, J.
Základné ciele bytovej politiky. Zabezpečenie prírastku bytového fondu novou výstavbou. Vlastnícke vzťahy a hospodárenie s bytovým fondom. Liberalizácia nájomného. Sociálna politika v bývaní (poskytovanie príspevkov). Ekonomické nástroje podpory rozvoja bývania (Štátny fond podpory bývania).