Financovanie bytovej výstavby - Giller, Pavol
Podpora bytovej výstavby v oblasti úverovej politiky. Hypotekárne bankové produkty. Poistenie bankového úveru. Hypotekárne záložné listy. Komunálny úver a hypotekárny leasing. Hypotekárne financovanie bytovej výstavby. Hypotekárna legislatíva.