Klesne úroveň bývania v roku 2000? - Zemanová, E.
Ekonomické nástroje podpory rozvoja bývania v SR. Uzákonenie Štátneho fondu rozvoja bývania r. 1996. Hypotekárne úvery v SR a hypotéky vo Švajčiarsku.