Koncepcia štátnej bytovej politiky do roku 2000
Koncepcia štátnej bytovej politiky do roku 2000 schválená uznesením vlády SR č. 867 zo dňa 21.11.1995. Ciele koncepcie. Rozvoj bývania. Vlastnícke vzťahy a hospodárenie s bytovým fondom a technickou infraštruktúrou. Liberalizácia nájomného. Sociálna politika v bývaní. Ekonomické nástroje podpory bývania.