Nad zákonom o štátnom fonde rozvoja bývania. 1 - Čavojský, Jozef
Schválenie zákona č. 124/1996 Z.z. o Štátnom rozvoji bývania Národnou radou SR v marci 1996. Účel vytvorenia fondu bývania. Poskytovanie podpory vo forme úverov. Podporu možno poskytnúť na: výstavbu bytu alebo dostavbu rozostavaného bytu, výstavbu ubytovne, dodatočné zateplenie, stavebné úpravy, odstránenie statických chýb, dokončenie rozostavaných objektov bývalej komplexnej bytovej výstavby.