Nad zákonom o Štátnom fonde rozvoja bývania. 2 - Giller, Pavol
Komu možno poskytnúť podporu z prostriedkov fondu bývania. Päť základných podmienok na poskytnutie podpory. Osobitnú skupinu podmienok určuje vykonávacia vyhláška k zákonu o Štátnom fonde rozvoja bývania.