Nad zákonom o Štátnom fonde rozvoja bývania. 3 - Giller, Pavol
Formy a druhy podpôr, ktoré možno poskytnúť z fondu bývania. Výška jednotlivých foriem a druhov podpôr. Výška poskytnutého úveru. Druhy nenávratných príspevkov a ich výška. Výška úhrady časti úroku z úveru poskytnutého bankou. Súčasné poskytnutie viac druhov podpôr a obstarávacie náklady stavby.