Nad zákonom o Štátnom fonde rozvoja bývania. 4 - Giller, Pavol
Postup pri poskytovaní podpory. Podávanie žiadosti o poskytnutie podpory a jej obsah. Identifikačné údaje žiadateľa. Údaje o stavbe. Preukázanie finančného krytia obstarávacích nákladov stavby. Preukázanie schopnosti platenia splátok a úrokov. Návrh na zabezpečenie záväzkov.