Najschodnejším spôsobom financovania bytovej výstavby sú zálohové platby budúcich vlastníkov bytov - Zverková, Daniela
Obmedzené finančné možnosti a výstavba bytov a rodinných domov. Vo vyspelých ekonomikách je bežný hypotekárny spôsob financovania bytovej výstavby. Stavebné náklady na byt a rodinný dom sú rovnaké, rozdiely sú v cene pozemku. Súčasný trh s bytmi. Miera solventnosti kupujúcich. Výber lokalít na výstavbu bytových domov. Perspektíva bytovej výstavby v SR.