Napĺňanie koncepcie štátnej bytovej politiky do roku 2000 - Čuda, Ľubor
Schválenie Koncepcie štátnej bytovej politiky do r. 2000 vládou SR v novembri 1995. Realizácia koncepcie, príprava vecných a legislatívnych nástrojov pre oblasť bývania (zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania). Liberalizácia nájomného. Štátny fond rozvoja bývania - účelový fond na financovanie štátnej podpory výstavby bytov a ubytovní, stavebných úprav atď.