Jeden člen - jeden hlas - Gál, J.
Transformácia slovenského výrobného družstevníctva po r. 1989. Vyplatenie členských poplatkov, ak sa činnosť podnikateľa nezhoduje s činnosťou družstva. Ekonomické ukazovatele zisku, tržieb a straty slovenských družstiev. Problém zablokovaných prostriedkov družstiev, ktoré by mali byť vyplatené do r. 1999. Úspešné družstevné podniky na Slovensku. Rozhovor s M. Rybárom, predsedom Slovenského zväzu výrobných družstiev o prognóze vývoja družstevníctva na Slovensku.