Finefekt - Gabriel, J.
Z obsahu prílohy: Všeobecná úverová banka, pozícia v roku sedem. OZETA ide (a rýchlo) do sveta. Dcéra Komerčnej banky aktívnejšia. Investičné fórum vo Viedni po druhý raz. Súčasný kapitálový trh na Slovensku v niekoľkých porovnaniach. Predpoklady prosperity. Aktíva menového programu. Pracovníci Všeobecnej úverovej banky sú k dispozícii klientom v 39 pobočkách a 200 expozitúrach v SR.