Finefekt Príloha Hospodárskych novín - Paulík, D.
Z obsahu prílohy: Úroky sú stále v pohybe (hoci miernejšom). Internacionalizácia pre emitentov aj investorov. Svet vtesnaný do pavilónov. Cestovný ruch najväčší zdroj daní, najmä vo svete.