Aktuální problémy rozpočtového systému ČR - Vašková, D.
Rozpočtový systém v ČR. Inštitucionálne a legislatívne bariéry reforiem verejného sektora a spôsoby ako ich eliminovať. Podiel účasti štátu v štátnych podnikoch. Realizácia výkonu vlastníckych práv štátu. Právno-ekonomické vymedzenie vlastníckych práv. Kritérium štrukturalizácie rozpočtového sektoru z hľadiska výkonu vlastníckych práv k majetku štátu. Súčasná úprava právnej subjektivity štátnych organizácií.