Fiskální deficit a dluh: morální rozměr - Kinkor, Jiří
Poukázanie na nutnosť argumentovania pri obhajovaní vyrovnaného rozpočtu predovšetkým pomocou filozofických argumentov. Otázky verejného dlhu. Deficitné financovanie. Otázky fiškálnej vyrovnanosti ako ústavného princípu. Princíp vyrovnanosti.