Je štátny rozpočet reálny? 3 - Baránik, Michal
Záver článku s názormi na štátny rozpočet SR na r. 1997. Vzťah SR k rozpočtom poistných verejnoprávnych inštitúcií (zdravotné a sociálne poisťovne). Vzťah štátneho rozpočtu k rozpočtom obcí. Stabilizačná funkcia rozpočtu.