Konference "Teoretické a praktické aspekty veřejných financí v ČR" - Vítek, Leoš
V dňoch 29.-30.3.1995 usporiadala katedra verejných financií VŠE Praha konferenciu pod názvom Teoretické a praktické aspekty verejných financií v ČR. Program konferencie bol zameraný na oblasti: teória verejného sektoru, miestne financie, dane, sociálne zabezpečenie, rozpočtový deficit a verejný dlh. Prehľad účastníkov konferencie a ich príspevkov.