Místní finance - Kameníčková, Věra
Otázky financií v samosprávnych jednotkách. Názory na rozpočty obcí po reforme miestnych rozpočtov z roku 1993 v Českej republike. Zmeny v systéme financovania obcí. Príjmy obcí. Príjmy okresných úradov. Dotácie zo štátneho rozpočtu do rozpočtu obcí. Podiely jednotlivých dotácií. Štruktúra príjmov a výdavkov miestnych rozpočtov v ČR.