Sponzoring a jeho miesto v marketingovej komunikácii - Lipianska, Júlia
Stručná história sponzoringu. Pojem - sponzoring a jeho klasifikácia. Miesto sponzoringu v marketingovom mixe - má byť zosúladený s ostatnými nástrojmi komunikačného mixu: s reklamou, s podporou predaja a s public relations. Analýza sponzoringového trhu a plánovanie činnosti sponzoringu. Ciele a nástroje sponzoringovej politiky. Účinnosť sponzoringových aktivít.