Stav veřejných financí v postsocialistických zemích střední Evropy - Kosterna, U.
Podmienky, ktoré ovplyvňujú verejné financie v krajinách visegrádskej skupiny a Európskej únie. Saldo verejného rozpočtu a veľkosť verejného dlhu. Rozsah fiškálneho prerozdelovania. Štruktúra rozpočtových príjmov a výdavkov. Príloha: Prehľad fiškálnej situácie v krajinách EÚ (Belgicko, Dánsko, Francúzsko, Grécko, Španielsko, Nizozemsko, Írsko, Nemecko, Portugalsko, V. Británia, Taliansko).