Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 7 - Giller, Pavol
Seriál článkov zameraných na výklad zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania. Problematika foriem a druhov podpôr, ktoré možno z prostriedkov fondu bývania poskytnúť žiadateľom. Výška úhrady častí úroku z úveru poskytnutého bankou. Súčasné poskytnutie viacerých druhov podpôr a zaobstarávacie náklady.