Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania. 8 - Giller, Pavol
Postup pri poskytovaní podpory na základe zákona o Štátnom fonde rozvoja bývania. Podávanie žiadosti o poskytnutie podpory a jej obsah. Identifikačné údaje žiadateľa.