Štátny rozpočet SR 1997 - Bruteničová, Zuzana
Z obsahu prílohy: Východiská zostavenia a hlavné smery ŠR '97. Makroekonomické rámce zostavenia štátneho rozpočtu. Vzťah k rozpočtom poistných verejnoprávnych inštitúcií. Vzťah štátneho rozpočtu k rozpočtom obcí. Všeobecná pokladničná správa. Kvantifikácia schodku.