Aktuálne o zmenách v dani z pridanej hodnoty - Kardoš, L.
Doplnky v právnych normách o DPH pri zatrieďovaní služieb a tovarov podľa Klasifikácie produkcie s účinnosťou od 1. 1. 1997. Metodické usmernenie Ministerstva financií SR k uplatňovaniu DPH pri poskytovaní služieb stravovania platiteľom dane (zamestnávateľom).