Auto a podnikateľ - Kostovčík, E.
Právna úprava problematiky motorových vozidiel a ich používania pri podnikaní. Daň z príjmov. Používanie vozidiel zamestnancami. Daň z príjmov právnických osôb. Daň z pridanej hodnoty. Právna úprava a jej podstatné zmeny.