Daňová zásada únosnosti a jej vplyv na aktivitu podnikateľských subjektov - Schultzová, Anna
Zásada únosnosti ako najdôležitejšia daňová zásada. Problematika daňových zásad a potreba jej komplexného skúmania. Hľadanie optimálnej miery daňového zaťaženia podnikateľských subjektov. Konkrétna situácia v SR z hľadiska daňovej únosnosti.