Daňové povinnosti fyzických osôb. 1 - Piršelová, Dagmar
Postup po skončení r. 1996 v súvislosti so zdanením dosiahnutých príjmov. Jednotlivé druhy príjmov fyzických osôb, z ktorých vyplýva povinnosť podať daňové priznanie, z ktorých nie je táto povinnosť a tie, kde to nie je nevyhnutné, možno to však urobiť. Platné právne normy. Vyrovnenie daňovej povinnosti fyzických osôb.