Daňové povinnosti fyzických osôb. 3 - Piršelová, Dagmar
Hlavné zásady, ktoré podľa platnej legislatívy musia daňovníci dodržiavať pri príprave a vyrovnaní daňovej povinnosti za r. 1996. Konkrétne príklady, na ktoré sa vzťahuje oslobodenie od dane. Postup pri podávaní daňového priznania.