Fámy a realita: Aké sú platy našich daňových úradníkov? - Burák, Emil
Odmeňovanie pracovníkov daňových orgánov na Slovensku. Platy a funkčné požitky nezodpovedajúce vysokým kvalifikačným nárokom. Predpokladom pozitívneho plnenia daňových príjmov a prevencie daňových únikov je adekvátna motivácia - zlepšenie hmotnej stimulácie daňových úradníkov.