Novela zákona o dani z pridanej hodnoty. Legislatívne zjednodušenia v súlade s aproximáciou - Jablonková, Zdenka
Zmeny zákona č. 289/1995 Z. z. o dani z pridanej hodnoty, ktoré vyplývajú zo XIV. článku zákona o štátnom rozpočte na r. 1997. Výklad novely zákona, poznámky a vysvetlenie k jednotlivým novým paragrafom.