Odložené dane. 2 - Farkaš, Richard
Metóda výpočtu odložených daní a príklady. Súvislosť medzi kumulatívnymi dočasnými rozdielmi a kumulatívnymi odloženými daňami. Zisťovanie výšky odložených daní. Výber sadzby dane. Individuálne a skupinové zisťovanie výšky odložených daní. Umorovanie straty. Legislatíva Európskej únie.