Priznanie k majetkovým daniam je povinný podať daňovník v stanovenej lehote 60 dní od vzniku daňovej povinnosti - Mäsiarová, Terézia
Povinnosť podávať daňové priznania. Podávanie daňových priznaní pri majetkových daniach. Priznanie k dani z dedičstva. Priznanie k darovacej dani. Priznanie k dani z prevodu nehnuteľností.