Zdaňovanie služieb a know-how v medzinárodnom styku - Plačko, Z.
Daňová problematika a obchod so zahraničím v oblasti poskytovania služieb, vedomostí a skúseností, obchodných značiek, prípadne práv na ich využitie. Príklady na zdaňovanie v oblasti poradenstva a know-how. Prevod softwaru z daňového hľadiska: 1. licenčný prevod a 2. nelicenčný prevod - charakteristika.