Kótovací inzerát akciovej spoločnosti Všeobecná úverová banka
Základné údaje o VÚB. Zloženie štatutárnych orgánov spoločnosti. Základná charakteristika činnosti. Charakteristika emisie verejného obchodného dlhopisu. Výkon auditu za r. 1994, 1995. Bilancia a výkaz ziskov a strát.