Holandské kráľovstvo História a súčasnosť holandskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Holandského kráľovstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny, motívy holandských bankoviek, prekluzívne bankovky.