Inflace - Brůna, Karel
Definovanie pojmu inflácia a jej formy - inflácia potlačená, inflácia skrytá, inflácia otvorená. Príčiny a zdroje inflácie - zvýšenie vládnych výdavkov, rast miezd. Očakávania v procese inflácie. Dôsledky a náklady inflácie. Charakter ekonomického systému a inflácia pred rokom 1989. Povaha transformačnej inflácie (r.1990, pohyb cenovej hladiny).