Luxemburské vojvodstvo História a súčasnosť luxemburskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Luxemburského kráľovstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu a meny, motívy luxemburských bankoviek.