Monetárna teória - Komínková, Zora
Recenzia publikácie GONDA, Vladimír: Monetárna teória (J.M. Keynes versus M. Friedman). Bratislava, Elita 1995. 116 s. Prehľad základných východísk moderných peňažných teórií. Teória dopytu po peniazoch. Spor Keynes versus Friedman. Ponuka peňazí a menové programovanie centrálnej banky.