Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Fond národného majetku SR privatizoval podľa zákona, ktorý nevyhovoval Ústave SR. Burza cenných papierov v Bratislave. RM-Systém Slovakia. Stredisko cenných papierov SR Bratislava, a.s. Vývoj na kapitálovom trhu nie vždy odráža skutočné dianie vo firme. Komodity na svetových trhoch - farebné kovy, zlato, striebro, ropa a ropné produkty, pšenica.