Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Slovenský plynárenský priemysel má záujem o uzavretie dlhodobých zmlúv s ruským Gazpromom. Palma-Tumys prekročí tento rok v objeme výroby tri miliardy korún. Obchodovanie na kapitálovom trhu SR. Elektronické bankovníctvo sa rozvíja aj na Slovensku. Komodity na svetových burzách - farebné kovy, zlato, striebro, ropa.