Legislatíva kapitálového trhu Európskej únie. 1 - Baláž, Vladimír
Začiatok seriálu o direktívach Európskej únie upravujúcich organizáciu trhu s cennými papiermi v západnej Európe. Dôležité udalosti vo vývoji integrácie európskych štátov. Tvorba spoločného trhu kapitálu a finančných služieb. Úsilie o maximálnu harmonizáciu regulačných predpisov v celej EÚ. Chronológia vydávania direktív EÚ.