Legislatíva kapitálového trhu Európskej únie. 4 - Baláž, Vladimír
Vývoj legislatívy upravujúcej kolektívne investovanie. Koordinácia predpisov pre UCITS (Undertakings for collective investments in transferable securities) v direktíve Európskej únie. Právna úprava pôsobenia podielových fondov. Majetok, práva a povinnosti podielových fondov.