Legislatíva kapitálového trhu Európskej únie. 6 - Baláž, Vladimír
Sloboda podnikania a vývoj právnych noriem Európskej únie, ktoré ju upravujú. Najdôležitejšie formálno-právne prekážky, ktoré bolo potrebné odstrániť pri ustanovení slobody podnikania a výkonu investičných služieb. Základné okruhy, ktoré riešia direktívy EÚ.