Moderní metody vícekriteriálního hodnocení v externím ratingu bank - Vybíhal, Václav
Problematika externého ratingu bánk. Výber ukazovateľov pre medzibankové porovnanie (ukazovatele likvidity). Metóda viackriteriálneho hodnotenia bonity bánk. Grafická prezentácia porovnávania podnikateľských subjektov. Výsledky vyplývajúce z porovnávacej analýzy hodnotenia podnikateľských subjektov bankového sektora.