O objem sa starali dlhopisy FNM SR Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Zhodnotenie decembra 1996 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Indexy. Obchodovanie s dlhopismi FNM SR. Mesačná štatistika obchodov z priebežnej aukcie. Päťdesiat najviac obchodovaných spoločností v priebežnej aukcii - anonymné, priame a registrované priame obchody.