Peňažný, devízový a kapitálový trh SR v 2. polroku 1996 - Milták, B.
Charakteristika druhého polroka 1996 na kapitálovom trhu SR. Činitele, ktoré ovplyvňovali vývoj kapitálového, devízového a peňažného trhu.