Pod rekord roka sa podpísalo 14 obchodovacích dní Príloha Hospodárskych novín - Dlugopolská, O.
Zhodnotenie decembra 1996 na trhu Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB). Celkový objem obchodov na BCPB. Kótované a nekótované akcie a kótované a nekótované dlhopisy. Vývoj obchodovania na BCPB za 12 mesiacov a v decembri 1996. Vývoj Slovenského akciového indexu (SAX).