Pojištění portfolia - Málek, J.
Teoretické a praktické aspekty techniky poistenia portfólia. Poistenie pomocou opcií a futures. Použitie sekvenciálnej opčnej stratégie. Dynamický hedging. Problémy praktického použitia (dividendy, úroková miera, volatilita, cenové skoky, zle určené ceny, transakčné náklady).